Over Truck Rebuilt Parts B.V.

Truck Rebuilt Parts B.V.

MEER DAN EEN TRUCK ONDERDELEN REVISIE BEDRIJF

Truck rebuilt parts B.V.

 

Truck Rebuilt Parts B.V. biedt een totaal oplossing voor klanten welke een probleem hebben met een te reviseren onderdeel van een vrachtwagen, bus, heftruck en of ander voer- of vaartuig.

TRUCK REBUILT PARTS B.V.

Vrachtwagen en bus versnellingsbak reparatie en revisie.

Vrachtwagen versnellingsbak revisiebedrijf Truck Rebuilt Parts verzorgt revisie en reparatie, van automatische- en handgeschakelde versnellingsbakken voor; bussen, vrachtwagen en speciale voertuigen (DAF, MAN, AS-Tronic, IVECO, SCANIA, MERCEDES, SETRA, VAN HOOL , VDL, VOLVO, IRIZAR, Neoplan, Evobus, enz.).

Wij onderscheiden ons in de markt door de opvallende korte doorlooptijd, de scherpe prijs, kosteloze diagnose en geteste kwaliteit met garantie.

Hiertoe beschikken wij onder meer over gespecialiseerde technici en geoutilleerde montage-, en test faciliteiten, waar versnellingsbakken volgens strenge eisen worden gereviseerd en getest. Daarnaast importeert en distribueert Truck Rebuilt Parts onderdelen voor vrachtwagen, zoals; Stuurhuizen en Differentiëlen.

 

De hoofdactiviteit van Truck Rebuilt Parts BV is het uitvoeren van reparaties en revisies van versnellingsbakken. Daarnaast is revisie van allerhande vrachtwagen onderdelen mogelijk.

Voor reparatie en revisie gebruikt Truck Rebuilt Parts uitsluitend onderdelen van originele kwaliteit. Daarbij worden de controlerichtlijnen en kwaliteitsprocedures aangehouden welke door automotive fabrikanten in kwaliteitshandboeken zijn vastgelegd.


Garantie

Op alle gereviseerde en nieuwe producten krijgt u schriftelijke garantie.


Uitgebreid assortiment

Mede dankzij de strenge kwaliteitscontrole die wij uitvoeren, is Truck Rebuilt Parts voor steeds meer opdrachtgevers de vertrouwde partner in transmissie techniek. Als gevolg daarvan breidt ons productassortiment zich steeds verder uit. Tot het assortiment behoren: versnellingsbakken en stuurhuizen.

Truck Rebuilt Parts heeft vaste transporteurs, derhalve kunnen wij voor onze klanten transport van de producten organiseren.


  • Wereldwijde verzending
  • Profesioneel personeel
  • Totaal oplossingen
  • Flexibele service

ALLE MERKEN LEVERBAAR

Alle gerenommeerde merken zitten in het leveringspakket van Truck Rebuilt Parts, zoals:


Versnellingsbakken automatisch

Voith Diwa, Volvo AS-Tronic, Clark, ZF Ecomat, ZF WG, Allison, Mercedes , Scania etc.


Versnellingsbakken handgeschakeld

DAF, MAN , Mercedes Benz,Iveco , Renault , Scania , alle typen ZF (8S,9S,16S enz.)etc..


Stuurhuizen

ZF, Mercedes, TRW etc.


Koppelomvormers

Voith, Clark, ZF, ZF WSK, Allison, Mercedes, Sachs, Hyster en verder alle typen heftruck koppelomvormers etc.


MERKEN

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...
×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp
%d bloggers liken dit: